Asisti Products - de LTT Neckstretcher het instrument voor u?
Asisti Products - Algemene informatie LTT Neckstretcher
Asisti Products - Voordelen en nut LTT Neckstretcher
Asisti Products - Wat kunt u, als patiënt, verwachten?
Asisti Products - Orthopedisch Royal Rest Comfort kussen
Asisti Products - Wat zegt de therapeut?
Asisti Products - Ervaringen LTT Neckstretcher
Asisti Products - bestel uw LTT Neckstretcher
Asisti Products - Contact gegevens

Over ons


Asisti Products richt zich met name haar producten op hoofd-, nek- en schouderklachten.

Deze Asisterende producten zijn erop gericht voorgenoemde klachten door middel van zelfredzaamheid zelf, in eigen omgeving, te behandelen.

Contact


Asisti Products

Europaweg 112

7761AK Schoonebeek


info@asistiproducts.nl

Tel. + 31 (0) 6 - 526 75 032

Volg ons

         

          tijdelijk offline


          twitter.com/AsistiProducts


          youtube.com/Asistiproducts

Algemene informatie over de LTT Neckstretcher


De Neckstretcher is oorspronkelijk ontworpen om een voorovergebogen foutieve houding te corrigeren. Tegenwoordig worden we dagelijks geconfronteerd met diverse soorten werkzaamheden die bevorderend zijn voor pijnklachten vanuit de nek, schouder, rug en hoofd. Neem bijvoorbeeld de Personal Computer, intussen is alom bekend dat als men hierachter zit en niet de juiste zithouding aanneemt, dit funest kan zijn voor het veroorzaken van diverse soorten klachten. Maar (pijn)klachten hoeven uiteraard niet alleen veroorzaakt te worden door bepaalde werkzaamheden, het fenomeen “ouder worden” kan een ook een negatieve standsverandering teweeg brengen. Ook hiervoor kan de Neckstretcher een uitkomst bieden. U kunt met de LTT uw houding positief corrigeren, waarbij het wel de bedoeling is om dit te onderhouden zodat u rechtop blijft lopen, en u zult op een gegeven ogenblik merken dat de klachten na verloop van tijd verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.


Klachten vanuit de nek en/of een foutieve houding zijn de voornaamste redenen waarvoor de LTT ontworpen is.


De LTT Neckstretcher is gericht op zelfredzaamheid met tractie. Tractie betekend “trekken”, uw nek wordt als het ware uit elkaar gerekt maar dan wel op een dusdanige manier dat het geen pijn doet, het mag zelfs geen pijn doen! De toegepaste tractie is vanaf de eerste kilo zichtbaar op een weegschaal, “je doet dus niet zomaar wat”. Het rekken bevordert uw bloedsomloop en zorgt voor ruimte in uw nekstreek. Ruimte zorgt op zijn beurt weer voor bewegelijkheid Meer ruimte en bewegelijkheid zorgt voor minder pijnklachten. Je kunt de LTT dan ook vergelijken met een sportschool voor je nek. Tractie werkt het meest optimaal als het lichaam ontspannen is, om die reden gebruikt u de LTT thuis in uw eigen omgeving. Want waar anders kan iemand zich het beste ontspannen?


De LTT is een geweldig apparaat om je houding te corrigeren zonder dat je er veel voor hoeft doen. Gelet op de huidige tijd is de LTT ook zeer geschikt voor mensen met weinig tijd. Je kunt het in je dagelijkse zaken meenemen en hoeft niet apart de deur uit. Overigens kan de LTT een zeer doeltreffend middel zijn om, in combinatie met andere therapieën, van uw klachten af te komen.


Er zijn natuurlijk andere tractieapparaten te benoemen van oppompbare kragen tot tractiebedden. De LTT onderscheidt zich van alle andere tractieapparaten omdat het gebruik heel makkelijk, tevens is de gebruiker mobiel tijdens het gebruik - je mag lopen, zitten, staan of zelfs liggen terwijl de LTT wordt gebruikt. De dagelijks benodigde 20 minuten gebruik van de LTT zijn hierdoor prima vol te houden en aangeraden wordt om een bezigheid uit te kiezen wat voor de gebruiker het meest ontspannen is. Intussen is gebleken dat één van de meest favoriete positie om de LTT te gebruiken is achter de pc en uiteraard dan wel met de juiste lichaamshouding (onder andere met een holle rug, het lichaam rechtop en ontspannen schouders).


Indien uw schade veroorzaakt is door een derde partij kunt u de kosten van de LTT Neckstretcher bij hen verhalen; deze kosten worden namelijk gemaakt in het belang van uw gezondheid, om u van uw pijnklachten af te helpen en u weer te laten functioneren in het dagelijks leven!


Ontvangt u een inkomen op minimum niveau? Informeer bij uw gemeente over de mogelijkheid om een beroep te doen op Bijzondere Bijstand. De LTT Neckstretcher biedt u namelijk een kans om (weer) toe te treden tot de arbeidsmarkt.


Tot onze spijt wordt in Nederland geen vergoeding uitgekeerd door de Ziektekostenverzekeraars voor de LTT Neckstretcher.