Asisti Products - de LTT Neckstretcher het instrument voor u?
Asisti Products - Algemene informatie LTT Neckstretcher
Asisti Products - Voordelen en nut LTT Neckstretcher
Asisti Products - Wat kunt u, als patiënt, verwachten?
Asisti Products - Orthopedisch Royal Rest Comfort kussen
Asisti Products - Wat zegt de therapeut?
Asisti Products - Ervaringen LTT Neckstretcher
Asisti Products - bestel uw LTT Neckstretcher
Asisti Products - Contact gegevens

Over ons


Asisti Products richt zich met name haar producten op hoofd-, nek- en schouderklachten.

Deze Asisterende producten zijn erop gericht voorgenoemde klachten door middel van zelfredzaamheid zelf, in eigen omgeving, te behandelen.

Contact


Asisti Products

Europaweg 112

7761AK Schoonebeek


info@asistiproducts.nl

Tel. + 31 (0) 6 - 526 75 032

Volg ons

         

          tijdelijk offline


          twitter.com/AsistiProducts


          youtube.com/Asistiproducts

Whiplash


Patiënt: Vrouw

Leeftijd: 25 jaar

Woonplaats: Meppel, Nederland

Probleem: Whiplash


Ervaring:

1,5 jaar geleden ben ik bovenop een auto geknald, door een kettingbotsing. Hierdoor heb ik een whiplash opgelopen.De klachten die ik toen had werden alleen maar erger naar mate van tijd. Had veel last van me nek, waardoor ik migraine kreeg. Mijn korte geheugen was heel slecht, zo ook mijn concentratie.Veel dingen kon ik gewoon niet meer. Een stukje lopen was al teveel.


Op foto’s was niks te zien en na vele therapieën en ziekenhuizen kwam ik bij de  nek stretcher die ik nu 6 weken elke dag 20 minuten gebruik. Wat me opviel met het gebruik hiervan, dat ik meer goede dagen heb. Het is nu een beetje om en om qua goede en slechte dagen. Lopen en veel dingen die ik vroeger wel deed, dat kan ik nog niet. Maar heb wel het gevoel dat op de goede dagen het allemaal wel een stuk beter gaat, dan voor het gebruik. Het gebruik van het apparaat valt me mee. Ik dacht eerst dat het een opgave zou zijn, maar dat is het niet. Het is maar 20 minuten op een dag.


Het enige nadeel van het gebruik is, dat je het mee moet nemen als je een paar dagen weggaat. Ik heb wel minder pijnklachten op de goede dagen, maar op de slechte dagen dat ik pijn heb is het wel extreem, dan lig ik vaak met migraine op bed. En heel af en toe heb ik nog uitstraling en tintelingen in mijn armen. Mijn energie is er nog niet echt, maar ik denk dat je daar ook nog niks over kan zeggen na 6 weken gebruik. Ben gewoon nog heel erg moe. Ik raad het mensen met een whiplash zeker aan. Niet denken dat je alles al gehad hebt en dat dit ook weer niet zal werken, maar geloof me het duurt even, maar zelfs ik merk al iets na nog maar 6 weken.