Asisti Products - de LTT Neckstretcher het instrument voor u?
Asisti Products - Algemene informatie LTT Neckstretcher
Asisti Products - Voordelen en nut LTT Neckstretcher
Asisti Products - Wat kunt u, als patiënt, verwachten?
Asisti Products - Orthopedisch Royal Rest Comfort kussen
Asisti Products - Wat zegt de therapeut?
Asisti Products - Ervaringen LTT Neckstretcher
Asisti Products - bestel uw LTT Neckstretcher
Asisti Products - Contact gegevens

Over ons


Asisti Products richt zich met name haar producten op hoofd-, nek- en schouderklachten.

Deze Asisterende producten zijn erop gericht voorgenoemde klachten door middel van zelfredzaamheid zelf, in eigen omgeving, te behandelen.

Contact


Asisti Products

Europaweg 112

7761AK Schoonebeek


info@asistiproducts.nl

Tel. + 31 (0) 6 - 526 75 032

Volg ons

         

          tijdelijk offline


          twitter.com/AsistiProducts


          youtube.com/Asistiproducts

Whiplash


Patiënt: Jannie Tiemes, Vrouw

Leeftijd: 43 jaar

Woonplaats: Veenoord, Nederland

Probleem: Whiplash


Ervaring:

Het is nu alweer acht jaar geleden. Ik was toen fulltime huismoeder en ik deed echt alles hier in huis. Ik verzorgde mijn kinderen en man, deed de huishouding en mijn grote liefde - de tuin verzorgen. Ik heb een hele grote tuin met moestuin, kalebassen, kas, bloemenperkjes enz. Tijdens deze werkzaamheden, ik had een te grote pompoen getild, was het mij in de rug geschoten. Wegens mijn rugklachten ben ik bij een therapeut in Nieuw Amsterdam terecht gekomen. Deze man heeft niks met mijn rug gedaan, maar hij heeft wel mijn nek behandeld.


Ik moest gaan op de behandelbank gaan zitten, ik was in de veronderstelling dat hij mijn rug zou behandelen, en ineens trok hij niet alleen links maar ook rechts mijn nek achteruit. Ik was hier niet op verdacht, hij had immers niet gezegd wat hij zou doen. “Ik zie sterretjes, ik voel met niet lekker” zei ik, waarop hij antwoordde  “Dat kan gebeuren, dat hoort erbij”.


Toen ik in de auto zat zweefde ik gewoon. Na die behandeling heb ik hem dezelfde dag nog gebeld omdat ik helemaal niks meer kon. Zijn advies was: “Leg een natte handdoek in je nek en dan zakt het vanzelf wel weer af”. Ik heb de hele middag op bed gelegen. Als ik liep dan zweefde ik alle kanten op. Ik had ineens hoofdpijn, iets wat ik nooit eerder had gehad. Dag in, dag uit.


Een week later moest ik weer komen en ik vertelde wat voor last ik had gehad. Vervolgens deed hij hetzelfde als de weer daarvoor. Mijn rug moest ik van hem zelf masseren, hij wees een bepaalde plek aan en ik of mijn man moest hierop drukken en masseren. Achteraf is het gewoon een treurig verhaal.


Ik weet niet meer hoe vaak ik bij hem ben geweest, op een gegeven ogenblik heb ik mijn huisarts bezocht. Die zei “Niet meer terug gaan naar deze therapeut” en ik werd verwezen naar een andere therapeut in Zwartemeer. Bij het eerste bezoek constateerde hij direct dat een lage rugwervel was verschoven en die heeft hij recht gezet. Vrijwel direct vernam ik een verbetering. Aan mijn nek wou hij niet zitten omdat hij wel doorhad wat er was gebeurd. Hij vertelde me wel dat de behandeling die bij mij gedaan werd, alleen liggend uitgevoerd mag worden, dit terwijl ik zat toen het gebeurde. Het was heel krom hoe het allemaal in mekaar zat maar ja, ik was toen zo beroerd dat ik hier verder geen aandacht aan kon schenken.


Toen ik bij de therapeut in Zwartemeer terecht kwam adviseerde hij mij ook om naar een neuroloog te gaan voor onderzoek, in Emmen zou iemand zitten die zich bezighoud met whiplash patiënten. Hij werkt ook in dat whiplash instituut. Ik ben een paar keer bij hem geweest en hij gaf aan dat ik whiplashklachten had over gehouden van een therapeut maar niet van een auto ongeluk dus het was niet zinvol om naar dat centrum te gaan. Hij heeft mij doorverwezen naar iemand die zich bezighoud met lichaamshoudingen, dit was ook in het ziekenhuis in Emmen.