Asisti Products - de LTT Neckstretcher het instrument voor u?
Asisti Products - Algemene informatie LTT Neckstretcher
Asisti Products - Voordelen en nut LTT Neckstretcher
Asisti Products - Wat kunt u, als patiënt, verwachten?
Asisti Products - Orthopedisch Royal Rest Comfort kussen
Asisti Products - Wat zegt de therapeut?
Asisti Products - Ervaringen LTT Neckstretcher
Asisti Products - bestel uw LTT Neckstretcher
Asisti Products - Contact gegevens

Over ons


Asisti Products richt zich met name haar producten op hoofd-, nek- en schouderklachten.

Deze Asisterende producten zijn erop gericht voorgenoemde klachten door middel van zelfredzaamheid zelf, in eigen omgeving, te behandelen.

Contact


Asisti Products

Europaweg 112

7761AK Schoonebeek


info@asistiproducts.nl

Tel. + 31 (0) 6 - 526 75 032

Volg ons

         

          tijdelijk offline


          twitter.com/AsistiProducts


          youtube.com/Asistiproducts

Whiplash als gevolg van een auto-ongeval van vijf jaar geleden


4 september 2014

Beste Mathilde, Je vroeg mij mijn verhaal te schrijven over hoe en wat, maar ik lees jouw stuk  en wat moet ik daar nog aan toevoegen, elders dan de LTT Neckstretcher uit te spreken als een wonderlijk apparaat dat mij een heel groot deel van mijn klachten heeft doen wegnemen of in ieder geval verminderen. Vijf jaar lang heb ik elke avond met hoofdpijn cq lichte druk op mijn hoofd rondgelopen. Nu na gebruik van de LTT Neckstretcher maar voor 2 weken elke dag 20 minuten ben ik daarvan zo goed als verlost. Echter wil het niet zeggen dat ik genezen ben door de LTT Neckstretcher maar het helpt mij nu wel een groot deel van mijn normale leven weer op te pakken Mocht ik nu weer last krijgen dan neem ik de LTT Neckstretcher en gebruik ik hem en paar keer tot de klachten zo goed als over zijn. Tot nu toe is dat nog niet het geval geweest. Ik kan een ieder die in een zelfde situatie zit zeker aanbevelen om contact te leggen met mevr. Mathilde Kors van de LTT Neckstretcher en u zult versteld staan wat in feite zo'n eenvoudig apparaat aan wonderen [zo noem ik het] kan verrichten. een echte aanrader en zeker geen mooi verkoopverhaal maar dit is realiteit.

Met vriendelijk groet, Robert.


Vrijdag 13 juni 2014:

Vanochtend is de LTT Neckstretcher aangemeten bij Robert, een man van 37 jaar met een whiplash als gevolg van een auto-ongeval van vijf jaar geleden.


Roberts verhaal:

Onderweg naar het werk werd de auto waar Robert in zat aangereden. De bestuurder reed op een voorrangsweg toen een automobilist blindelings de weg overstak, Robert zat achterin zonder hoofdsteunen. Zestien jaar lang werkte Robert als uitbener. De stukken vlees wat Robert verwerkte wogen gemiddeld 50 a 80 kilo per stuk en gemiddeld werden 200 stuks per dag verwerkt. Lichamelijk heel zwaar werk. Twee jaar na het ongeval raakte Robert echter zijn baan kwijt. Voor het ongeluk was hij een fervente sporter, hij was vier avonden in de week in de sportschool te vinden. Na het ongeval kon hij, volgens eigen zeggen, niks meer. In het eerst jaar na het ongeval viel hij zelfs een keer of vier flauw, iets wat hem nog nooit was overkomen. Kort na het ongeval startte hij met een fysiotherapeutisch traject maar dit eindigde na twee jaar. Hierna begon een BAG-traject. Dit was mij onbekend en Roberts uitleg was "een circus van specialisten". Na een jaar kreeg ik te horen: "We kunnen niks meer voor je doen, je moet je leven aanpassen aan je beperkingen". Robert vertelde dat hij van alles gedaan gedaan had om maar van de pijn af te komen, maar kampt toch dagelijks met pijn en vooral met vermoeidheid. Bij de aanmeting is een lichte scheefstand opgemerkt, maar na verwachting zal dit binnen enkele weken gecorrigeerd kunnen worden. Doordat Roberts lichaam gewend is om te trainen en hij een sporter genoemd kan worden, kon ik meteen tractie toepassen, hij is dan ook begonnen met 1 kilo tractie. Na de LTT Neckstretcher 20 minuten te hebben gebruikt liet Robert weten: "Het is alsof ik naar de sportschool ben geweest en een work-out heb gedaan aan mijn nek, schouders en borst, het voelt verder goed". Als laatste heb ik houdingsadviezen meegegeven: borst vooruit, schouders ontspannen en iets naar achteren en de kin moet 90 graden staan t.a.v. zijn borst.


20 juni 2014:

Vanochtend heb ik Robert gezien en gesproken over het gebruik van de LTT Neckstretcher. Afgelopen woensdag viel hem het volgende op; hij heeft enkele activiteiten verricht waarna hij voor het gebruik wist dat hij hoofd- en pijnklachten aan over zou houden. Dit keer niet, geen pijn! Het tuigje is bijgesteld en tractie verhoogd met 1 kilo. Het gebruik bezorgd wel enige ongemak bij zijn kaak maar Robert vind dit niet storend en volgens eigen zeggen "heeft het er graag voorover". Wanneer ik de LTT heb versteld en opgezet valt het direct op dat het gebruik "slaapverwekkend" is, Roberts ogen vallen bijna dicht!


1 juli 2014:

Vanochtend heb ik Robert telefonisch gesproken. De hoofdpijnklachten die elke avond aan de orde waren, zijn verdwenen. Vorige week werd een bruiloft gevierd en volgens eigen zeggen, "ging ik aardig uit mijn dak. Normaliter zou ik de volgende dag helemaal brak zijn maar niks minder was waar!". We hebben afgesproken dat hij mij belt wanneer hij het nodig vind.