Asisti Products - de LTT Neckstretcher het instrument voor u?
Asisti Products - Algemene informatie LTT Neckstretcher
Asisti Products - Voordelen en nut LTT Neckstretcher
Asisti Products - Wat kunt u, als patiënt, verwachten?
Asisti Products - Orthopedisch Royal Rest Comfort kussen
Asisti Products - Wat zegt de therapeut?
Asisti Products - Ervaringen LTT Neckstretcher
Asisti Products - bestel uw LTT Neckstretcher
Asisti Products - Contact gegevens

Over ons


Asisti Products richt zich met name haar producten op hoofd-, nek- en schouderklachten.

Deze Asisterende producten zijn erop gericht voorgenoemde klachten door middel van zelfredzaamheid zelf, in eigen omgeving, te behandelen.

Contact


Asisti Products

Europaweg 112

7761AK Schoonebeek


info@asistiproducts.nl

Tel. + 31 (0) 6 - 526 75 032

Volg ons

         

          tijdelijk offline


          twitter.com/AsistiProducts


          youtube.com/Asistiproducts

Nekklachten


Patiënt: Man

Leeftijd: 31 jaar

Woonplaats: Amsterdam, Nederland

Probleem: Nekklachten


Ervaring:

Tijdens mijn studie kreeg ik last van lichte nekklachten. Omdat het een drukke periode was met veel tentamens en ik vond dat ik geen gehoor moest geven aan deze beginnende klacht, ben ik gewoon doorgegaan. De klachten werden na verloop van tijd erger en erger. Na enkele maanden kon ik niet meer studeren. Mijn nek was totaal verkrampt.


Lezen ging heel slecht en ik nam niets meer op. Dit leidde tot veel last, grote vermoeidheid de hele dag door en heel veel slapen. Mijn studie heeft hierdoor stilgestaan. Vanaf die tijd begon de zoektocht naar een oplossing en passende therapie. Deze zoektocht duurt nu al negen jaar! In deze periode heb ik de volgende behandelingen geprobeerd en ondergaan: meerdere huisartsen, diverse fysiotherapeuten, orthopeed, neuroloog, psycholoog, oogarts, functioneel optometrist, prismabril, osteopathie, orthoptist, orthomanuele geneeskunde, manueel therapeut, podoloog, haptonoom, kinesiologie/cupping, cranio sacrale therapie, diverse alternatieve geneeswijzen, bloedanalyses en wellicht vergeet ik nog iets.


Deze klachten beheersen in grote mate m'n leven, maar ik blijf zoeken naar een oplossing. Via BNRadio hoorde ik een interview met Mathilde Kors en Hans Timmerman. De longtaitou nekstretcher zou een oplossing kunnen bieden bij Whiplash, maar ook langdurige nekklachten. Ik heb mij gelijk gemeld en gekeken of ik hiervoor in aanmerking zou kunnen komen. Na een bezoek aan Mathilde en Hans ben ik met de behandeling begonnen. De eerste dagen heb ik veel reactie gehad in m'n nek. Bijvoorbeeld als een blok in slaap gevallen, prikkelingen in nek, warm gevoel, ik voel er van alles. Ik ben nu 7 weken bezig en ik merk dat ik de eerste progressie heb geboekt. Ik heb minder druk op mn ogen en minder prikkelende en zeurende pijn in achterhoofd. Verder begint er rek te ontstaan in pezen en spieren in nek en hals, die er eerst niet was. De eerste zeven weken zijn voor mij dus hoopgevend en ik ga door met de behandeling. Er zitten hele goede dagen/momenten bij (zoals eerder niet gehad) en soms heb ik weer last, maar overall dus verbetering en ik ben benieuwd of ik geheel klachtvrij kan worden...


Update januari 2009:

Inmiddels gebruik ik de nekstretcher nu enkele maanden en kan ik zeggen dat de nekklachten aanzienlijk minder zijn geworden. In drukkere periodes met veel lees- en computerwerk spelen de klachten licht op, maar niet zoals het was. Ik gebruik de nekstretcher niet meer elke dag, maar ongeveer 4 keer per week.

Dat bevalt goed.