Asisti Products - de LTT Neckstretcher het instrument voor u?
Asisti Products - Algemene informatie LTT Neckstretcher
Asisti Products - Voordelen en nut LTT Neckstretcher
Asisti Products - Wat kunt u, als patiënt, verwachten?
Asisti Products - Orthopedisch Royal Rest Comfort kussen
Asisti Products - Wat zegt de therapeut?
Asisti Products - Ervaringen LTT Neckstretcher
Asisti Products - bestel uw LTT Neckstretcher
Asisti Products - Contact gegevens

Over ons


Asisti Products richt zich met name haar producten op hoofd-, nek- en schouderklachten.

Deze Asisterende producten zijn erop gericht voorgenoemde klachten door middel van zelfredzaamheid zelf, in eigen omgeving, te behandelen.

Contact


Asisti Products

Europaweg 112

7761AK Schoonebeek


info@asistiproducts.nl

Tel. + 31 (0) 6 - 526 75 032

Volg ons

         

          tijdelijk offline


          twitter.com/AsistiProducts


          youtube.com/Asistiproducts

Nekhernia


Patiënt: Johan van de Velde

Leeftijd: 37 jaar

Woonplaats: Galmaarden, België

Probleem: Nekhernia


Ervaring:

Mijn klachten voor het gebruik: enorme last in de nek en rug met heel veel uitstralingspijnen in de rechterarm tot in de vingertoppen. Ook het gevoel van de tintelingen in de vingers was enorm lastig.De klachten zijn wellicht ontstaan door een combinatie van verschillende factoren: enerzijds een verkeersongeval op 21 jarige leeftijd in 1991 EN anderzijds een sportongeval tijdens een voetbalwedstrijd tijdens het jaar 2000.De veranderingen die ik heb ervaren bij het begin van het gebruik: een warme gloed in de nekstreek en een geleidelijke afname van de klachten.


Na een paar weken, trad er een geleidelijke terugkeer van de klachten op. Thans ondervind ik nauwelijks nog last, hoewel de hoge werkdruk soms wel voor een meer gespannen gevoel zorgt. Ik tracht dan soelaas te vinden ’s avonds bij de Neckstretcher. Na de toepassing ervaar ik een enorme verbetering en afname van de last in nek en rug.Het gebruik is heel eenvoudig.De voordelen van het toestel zijn vooral dat het zou eenvoudig is om aan te brengen en dat je zelf de trekkracht kan opbouwen. De duurtijd van 20 min. vind ik voldoende. Soms heb ik achteraan het hoofd een slapend gevoel door de druk en trekkracht.De pijnklachten zijn thans veel minder en vooral de kracht dat ik opnieuw heb in de arm is wonderbaarlijk.De uitstraling in de arm is volledig weg.Ik kan alleen maar de LTT Neckstretcher warm aanbevelen aan mensen met nekklachten.Voorts dient het gezegd dat Mathilde Kors een heel fijne dame is die haar ervaringen door haar persoonlijk gebruik van de LTT Neckstretcher heel goed weet over te brengen en te delenmet ons. Haar persoonlijke ervaring helpt geweldig.  


Slechts af en toe dien ik de LTT Neckstretcher op te zetten en 20 minuutjes later voel ik me dan plots weer helemaal beter. Vooral na een stressvolle dag, is het gebruik heel heilzaam. Ik hoop dat je nog heel veel andere mensen gelukkig kan blijven maken met dit product, want het is echt super.